Hírek kategóriaarchívum

Bronzérmes lett Zoli bácsi focicsapata

A III. korcsoportos fiú labdarúgó diákolimpia körzeti döntőjén ismét dobogós helyen végzett és bronzéremmel tért haza Zoli bácsi focis csapata!
Szívből és büszkén gratulálunk a fiúknak és felkészítőjüknek Horváth Zoltán tanár úrnak valamint ezúton is az edzőiknek!
A csapat tagjai:
Kelemen Máté 4.o.
Farkas Zétény 5.a
Nyári Zalán 5.a
Kárpáti Zalán 5.a
Simon Zsombor 5.a
Takács Kada 5.a
Bogdán Levente 6.o.
Horváth Bendegúz 6.o
Oláh Tamás 6.o
Persa Milán 6.o
zolifocicsapata

Balatoni Szakmakikötő

2024. április 19-én a 6. és 7. osztály közösen indult el vonattal Fonyódra a Balatoni Szakmakikötő nevű pályaorientációs rendezvényre.
A vonatút nyugalmasan telt reggel, Fonyódra érve kimehettek a mólóra, majd kezdődött a rendezvény. Hamar szétszéledtek a gyerekek, a standoknál a Siófoki Szakképzési Centrum iskolái mutatkoztak be a különböző szakokkal. Rejtvényeket, totókat töltöttek a sátraknál, finom falatokat kóstolhattak a cukrász, szakács standnál, lőhettek célba fegyverrel, kipróbálhattak küzdősportokat, ujjlenyomatot készíthettek. Sok ajándékot is kaptak a nap folyamán. Délben indultunk az újonnan vízre bocsátott Tomaj nevű hajóval Badacsony irányába. A gyerekek nagyon élvezték a hajóutat.
Visszaérve volt még időnk egy sétát tenni a fonyódi palánkvárhoz is hazaindulás előtt.
Reméljük, a gyerekek hasznos tapasztalatokkal tértek haza. Munkaközösség-vezetőként köszönöm kollégáim, Gálné Mihály Lívia és Iván Katalin lelkes közreműködését!
Ángyán-Faragó Tímea
balatoni_szakmakikoto